Контакт: +905442498000 Whatsapp | Вибер | Телеграма
Ламинат | Паркет | Термоуд | Дрвена граѓа | МДФ | ЦДФ | Иверица | OSB | Врата
Паркефијат е водечки играч во бизнисот со подови и производи од дрво, лоциран во Измир, Турција. Имаме продажни места над 3 континенти и извезуваме во повеќе од 20 земји и продолжуваме да го зголемуваме нашиот извоз во различни земји.
Ние нудиме ламинат, трислоен претходно-готов и мулти-слој претходно-готов паркет, украсување и обложување, подвлакување на плута, СПЦ, Винил тротоарите, сите видови на здолништа, профили, подвлаки и други материјали за поставување тротоарите.
Покрај производите на подови, имаме производство на МДФ, табли со висок сјај, OSB и Врати.
Нашите производи од најдобрите производители на експертиза се во Европа и Турција. Имаме производство во првиот турски производител на МДФ, МДФлам и ламинат, на вкупна површина од 300.000 м2, вклучувајќи 90.000 м2 затворена фабрика во ров. Нашата компанија за производство има 9 сертификати за квалитет и систем на производство, кои имаат меѓународна важност. Како Floorlab работиме со силна технолошка инфраструктура во нејзините капацитети за производство на голем капацитет и придонесуваме за развој на домашната индустрија со своите квалификувани производни линии:
• 2 линија за производство на МДФ,
• 2 линија за импрегнација,
• 4 ламинатни подови,
• 4 преса за премачкување, хемиска фабрика.
Еден од нашите главни принципи во производството е да им понудиме најдобра комбинација на цени и придобивки од нашите клиенти со широк спектар на портфолио на производи.
Во 2019 година бележиме значителен раст во однос на прометот и бројот на производството во однос на претходната година. Нашата цел е да го продолжиме нејзиниот раст со преземање на поактивна улога во неколку земји до 2020 година.
Контактирајте се со нас за секаква потреба. Ги имаме сите ваши потреби и секогаш сме ЕДНО ЧЕКОР.
Ламинат - Паркет - Плута - Дрвена палуба и обложување - Врати - МДФ - Табли со високи плочки - заптивки и лепила.
Контакт: +905442498000 Whatsapp | Вибер | Телеграма