Kontaktoni: +905442498000 Whatsapp | Viber | telegram
Parket i petëzuar | Parket | Nxehtësia | Lëndë drusore | MDF | CDF | Chipboard | OSB | derë
Parkefiyat është një lojtar kryesor në biznesin e dyshemesë dhe produkteve të drurit, i vendosur në Izmir, Turqi. Ne kemi pika shitjesh mbi 3 kontinente dhe eksporte në më shumë se 20 vende dhe vazhdojmë të rrisim eksportet tona në vende të ndryshme.
Ne po ofrojmë parket me petëzuar, parket me tre shtresa të parafabrikuara dhe me shumë shtresa, parakalime dhe veshje, shtrirje të tapës, SPC, parket Vinyl, të gjitha llojet e skajeve, profileve, nënveprimeve dhe materialeve të tjera për shtrimin e dyshemesë.
Përveç produkteve të dyshemesë kemi prodhimin e MDF, bordeve me shkëlqim të lartë, OSB dhe Dyer.
Produktet tona nga prodhuesit më të mirë të ekspertizës janë në Evropë dhe Turqi. Ne kemi prodhim në prodhuesit e parë të Turqisë MDF, MDFlam dhe Laminate Parket në një sipërfaqe totale prej 300,000 m2 përfshirë 90,000 m2 bimë të mbyllur në hendek. Kompania jonë e prodhimit ka 9 çertifikata të sistemit të cilësisë dhe të prodhimit janë të cilat kanë vlefshmëri ndërkombëtare. Si Floorlab ne po punojmë me një infrastrukturë të fortë teknologjike në objektet e saj të mëdha të prodhimit dhe kontribuon në zhvillimin e industrisë vendase me linjat e saj të kualifikuara të prodhimit:
• 2 Linjë Prodhimi MDF,
• 2 Linja e Impregnimit,
• 4 Linja e parketeve të petëzuar,
• 4 Shtresë Veshje, Fabrika Kimike.
Një nga parimet tona kryesore në prodhim është të ofrojmë kombinimin më të mirë çmim-përfitim për klientët tanë me gamën e gjerë të portofolit të produkteve.
Në vitin 2019, kemi regjistruar një rritje të konsiderueshme në drejtim të qarkullimit dhe numrit të prodhimit në krahasim me një vit më parë. Qëllimi ynë është të vazhdojmë rritjen e tij duke marrë një rol më aktiv në disa vende deri në vitin 2020.
Kontaktoni me ne për çdo lloj nevoje. Ne kemi të gjitha nevojat tuaja dhe ne jemi gjithmonë NJNE SHTYPI.
Dyshemetë me petëzuar - Parket - Tapa - Lëndë drusore dhe veshja - Dyer - MDF - Borde me shkëlqim të lartë - Vula dhe ngjitëse.
Kontaktoni: +905442498000 Whatsapp | Viber | telegram