Hubungi: +905442498000 Whatsapp | Viber | Telegram
export@egecam.com
Lantai Laminate | Gondang | Thermowood | Kayu | MDF | CDF | Chipboard | OSB | Palebah
Parkefiyat mangrupikeun pamaén utama dina Usaha Lantai sareng Kayu Produk, ayana di Izmir, Turki. Kami ngagaduhan titik jual langkung ti 3 bawana sareng ékspor ka langkung ti 20 nagara sareng teras-terasan ningkatkeun ékspor kami ka nagara anu béda.
Kami nawiskeun lantai laminate, pre-réngsé paréparasi pre-réngsé sareng paréparasi pre-réngsé parket, decking sareng cladding, underlayment gabus, SPC, lantai Vinyl, sadaya jinis skirting, profil, underlays sareng bahan-bahan sanés pikeun neundeun lantai.
Salian produk lantai urang gaduh produksi MDF, papan High Gloss, OSB sareng Pintu.
Produk urang tina produsén kaahlian anu pangsaéna aya di Éropa sareng Turki. Kami ngagaduhan produksi di MDF munggaran MDF, MDFlam sareng Laminate Flooring produsen dina jumlah lega 300,000 m2 kalebet 90.000 m2 pabrik tutup di celengan. Perusahaan produksi kami ngagaduhan 9 kualitas sareng sistem sertipikat sistem produksi anu ngagaduhan validitas internasional. Salaku Floorlab urang damel sareng infrastruktur téknologi anu kuat di fasilitas produksi kapasitas na ageung sareng nyumbang kana pamekaran industri domestik sareng garis produksi mumpuni na:
• 2 Baris Produksi MDF,
• 2 Garis Impregnation,
• 4 Garis lantai Laminate,
• 4 Pelapisan Pencét, Pabrik Kimia.
Salah sahiji prinsip utama dina produksi urang nyaéta nawiskeun kombinasi harga-kauntungan anu pangsaéna pikeun konsumén urang sareng rentang portopolio produk anu éksténsif.
Dina taun 2019, kami parekam kamekaran penting tina hal éléh éléh sareng jumlah produksi dibandingkeun taun saméméhna. Tujuan kami pikeun neruskeun kamekaranna ku nyandak peran anu langkung aktip dina sababaraha nagara ku 2020.
Hubungan sareng kami pikeun jinis kabutuhan. Urang gaduh sadayana kaperluan anjeun sareng kami salawasna SATU UNTUK AHEAD.
Laminate Flooring - Parquet - Cork - Dek kayu & Cladding - Lawang - MDF - Highgloss Boards - Sealants & Select.
Hubungi: +905442498000 Whatsapp | Viber | Telegram
export@egecam.com